Baza do lodów Naturalnie Kręconych
Prezentacja: jak produkujemy nasze naturalne lody

Obieramy owoce

Dodajemy suchą masę

Miksujemy

Napełniamy

Ważymy i pakujemy

Uważasz, że wszystkie lody z automatu smakują jednakowo?
Jak powstrzymać trend spadku konsumpcji lodów z automatu?

Jest rozwiązanie!
Gotowa Baza WANDA do lodów Naturalnie Kręconych.

Jest to produkt innowacyjny. Innowacyjność polega na gotowym produkcie bez aromatów i barwników do bezpośredniego użycia. Naturalny produkt. Produkujemy gotowe bazy truskawkowe porzeczkowe śmietankowe na specjalne zamówienie możemy przygotować czekoladę wanilię i inne smaki według życzenia. Zawartość owoców truskawek w bazie jest na poziomie około 70%. Zawartość czarnej porzeczki w bazie jest na poziomie około 60% Stabilizatorem wszystkich baz jest naturalnego pochodzenia mączka chleba świętojańskiego. Naturalne bazy do lodów nie zawierają glutenu. Baza jest pakowana w bib i gotowa jest do użycia. W ten sposób eliminujemy możliwość popełnienia błędu przez personel przygotowujący mieszankę do lodów. Finalny produkt - lód jest powtarzalny. Mniejsze restrykcje ze strony sanepidu. Korzystając z gotowej bazy do automatu nie stajemy się producentem tylko dystrybutorem lodów a tym samym mniejsze wymagania są od inspekcji. Trwałość bazy jest 30 dni w warunkach chłodniczych.




NASZE GOTOWE BAZY DO LODÓW


Pierwsza gotowa baza naturalna do automatu! Dzięki naturalnej Bazie lodów Wanda przygotujesz naturalne lody z automatu. To bardzo atrakcyjna alternatywa dla tzw. lodów amerykańskich czy włoskich zrobionych z proszku. Naturalna baza nie zawiera konserwantów, aromatów i barwników. Zawiera natomiast 70% wsadu owocowego i jest gotowa do bezpośredniego użycia bez konieczności rozcieńczania. Zapewnia też powtarzalną jakość gotowych lodów. Odbiorca korzystający z bazy jest wówczas dystrybutorem a nie producentem co w istotny sposób ułatwia inwestycję spzedaży lodów z automatu.

Naturalne lody Kręcone zawierają to co najlepsze z lodów włoskich oraz amerykańskich.

I tak Naturalne Kręcone mają temperaturę około -7 stopni jest to cecha z lodów włoskich natomiast gęstość mają z lodów amerykańskich. Wyższa temperatura pozwala lepiej wyczuć smaki lodów a tym samy można się delektować smakami. Gęstość i struktura lodów daje poczucie sytości. Natomiast to co wyróżnia Naturalne Kręcone od pozostałych lodów to smak, który jest bliski Naturze.

Produkujemy naturalną bazę do lodów kręconych w podstawowych smakach jak śmietanka, truskawka, czarna porzeczka oraz na zamówienie każdy inny smak np. malina, czekolada, kiwi, mango itd…

NATURALNE BAZY DO LODÓW Z AUTOMATU

Naturalne?

Tak! Owoce, woda, śmietana, cacao, cukier, mączka chleba świętojańskiego

Zawsze świeże?

Tak! Produkcja bazy na zmówienie, codziennie

Powtarzalne?

Tak! Baza zawsze gotowa